Kariyer ve Motivasyon Kampları başladı

Kariyer ve Motivasyon Kampları, Bursa Karacaali Gençlik Kampında, Eskişehir, Balıkesir ve Bilecik illerinden gelen 120 öğrencinin katılımıyla başladı.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından GSB Yurtlarında kalan gençlerin kişisel, sosyal ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Kariyer Kamplarının ilk dönemi 19-21 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Bursa’da başlayan kampın ilk gününde, gençler tanışma etkinlikleri ve çeşitli sportif faaliyetlerle dolu bir programla karşılandı. Öğrenciler, hem sosyal becerilerini geliştirmek hem de keyifli vakit geçirmek adına müzik, okçuluk, el sanatları, tiyatro ve halk oyunları gibi etkinliklere de katıldı. İkinci gün, gençlerin kariyer planlamasına destek olmak amacıyla Erasmus+ programı fırsatları, staj olanakları ve iş imkânları hakkında kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı. Kariyer gelişimi alanında uzman kişiler tarafından verilen eğitimler, öğrencilerin gelecek hedeflerini şekillendirmelerine yardımcı oldu.

Bu yıl boyunca Antalya, Aydın, Kastamonu, Kırşehir, Mersin, Manisa, Osmaniye ve Rize gibi farklı illerde de düzenlenecek olan Kariyer ve Motivasyon Kamplarına başvurular gençlerin yoğun ilgisi ile devam ediyor.