Hareketlendiriciler ve Eğitsel Aktiviteler Kitapçığı yayında!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gençlik çalışanları için özel olarak hazırlanan “Hareketlendiriciler ve Eğitsel Aktiviteler Kitapçığı” kullanıma sunuldu.

Grup çalışmaları, eğitimler ve etkinliklerde kullanılmak üzere hazırlanan bu kitapçık; isim öğrenme oyunları, takım oyunları ve eğlenceli aktiviteler gibi çeşitli yaygın eğitim yöntemlerini içeriyor. Gençlerin iletişim becerilerini güçlendirmeyi ve iş birliği odaklı çalışmalarını desteklemeyi hedefleyen bu kaynak, kolaylaştırıcılar için esnek bir rehber niteliğinde.

Her yaş grubuna hitap eden oyunlar ve aktivitelerle donatılmış bu kitapçık, gençlik çalışmalarında öğrenim çıktılarını desteklerken, deneyim odaklı öğrenme anlayışının yaygınlaştırılmasına da katkıda bulunuyor. Katılımcı hassasiyetlerine dikkat edilerek revize etmeye uygun hazırlanan eğitim materyalleri sayesinde gençlik çalışmalarında yeni yöntem ve metotların gelişmesi sağlanacak.

Gençlik çalışmaları için vazgeçilmez bir kaynak olan Hareketlendiriciler ve Eğitsel Aktiviteler Kitapçığı’na buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.