Türkiye ve Makedonya Gençlik Değişimi başvuru sonuçları açıklandı

Türkiye – Makedonya Gençlik Değişimi programına başvuran adayların başvuru sonuçları açıklandı.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Maarif Vakfı ortaklığında düzenlenen ve 23-28 Eylül 2024 tarihleri arasında Makedonya’da gerçekleştirilecek olan program için yapılan başvurular titizlikle değerlendirildi. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ilke ve prensipleri doğrultusunda, uluslararası temsil kabiliyeti, dil yeterliliği ve diğer başvuru kriterlerine uygunluk dikkate alınarak, 18-25 yaş aralığındaki gençler arasından seçilen 20 katılımcı programa katılma hakkı kazandı.

Seçilen gençler, 23 Eylül 2024 tarihinde İstanbul’dan Makedonya’nın başkenti Üsküp’e hareket edecek ve program kapsamında düzenlenecek kültürel tanıtım aktiviteleri, gönüllülük çalışmaları, tarihi ve kültürel ziyaretler, kurum ziyaretleri ve ilham verici söyleşilere katılacaklar. Program, 28 Eylül 2024 tarihinde İstanbul’a dönüş yolculuğuyla sona erecek.

Programa katılmaya hak kazanan gençleri tebrik eder, diğer adaylarımız için, yeni yurt dışı değişim ve hareketlilik programlarının artarak devam ettiğini belirtmek isteriz.

 


 

Bu etkinlik için başvuru süresi sona ermiştir!

İlginiz için teşekkür ederiz.

Güncel etkinlik ve duyurular için web sitemizi takipte kalın!